lieve Jans ,
ben een beetje verrast.....en vind het ook grappig
dat vlaai bakken meer werk is
TIP :
schaf 2e hands een broodbakmachine aan .
gooi water en de broodmix erin (eitje erbij is ook erg goed )
zet het op deegmaken.;doe er na een half uurtje nog eventuele toevoegingen bij
restje rum of tia maria of wat je kwijt wil..rozijnen ,noten of tomaten of kruiden
alles lekker laten rijzen
eventueel als je in de buurt bent en zin hebt even een keer doorslaan en dubbel vouwen
en dan in de vorm en aflaten rijzen op 40 gr of/en
uitrollen en in de vlaaivorm ,,,,zak met namaak vulling erop en klaar is de bodem
of je doet meteen abrikozen of iets dergelijks erop
afbakken op hete lucht 200 gr. 30 minuutjes
en heer lijk zelf fantasie vlaai
of wil je TANTE TOOSJE BISCUITDEEG met kersen of aardbeien....ook beroemd
wil je die ook ?
en mischien ook de orginele wafeldeeg
en de hartjes wafels van tante MIA ...VERS EN WARM ...EEN VERRUKKING UIT MIJN KINDERTIJD.
ik hoor het wel
lieve bakplezier ..van tante MIMI ..bakgraag
Geen opmerkingen:
Een reactie posten